Håndværkerfestival BILLET
24. april

Mød Jessica Sky og hendes skønne piger

Vi er så heldige, at Jessica Skys piger indtager rollen som værtinder. Her kommer de både til at stå i garderoben og bag alle barer, hvor de langer lækre drinks over disken. Derudover vil de i løbet af dagen levere underholdende indslag og små shows, der uden tvivl sætter gang i festen. 

Jessica Sky har igennem 15 år leveret festlige bartendere, søde værtinder og god underholdning til utrolig mange håndværkere. Hun har skabt et event-firma som leverer servering og underholdning i én pakke - Her bliver stemning og fest vægtet højt, samtidig med at man får mixet gode drinks og serveret kolde øl.

 

Jessica Sky lover service og stemning i topklasse:

“Med værtinder fra Jessica Skys team kan I forvente ekstra god og sjov stemning. Vi er specialister i at sætte gang i løjerne. Håndværkere og søde piger går virkelig godt i spænd, og vi er vilde med de festligheder og den stemning der opstår, når disse to grupper mødes. I kan forvente masser af søde smil, humor, sjove indslag og gode drinks. Du vil kunne møde os på Håndværkerfestivalen - vi glæder os meget til en helt unik dag sammen med dig”