Håndværkerfestival BILLET

OM HÅNDVÆRKERFESTIVAL

Håndværkerfestival er det nyeste skud på stammen, når det kommer til at fejre håndværkerbranchen. Missionen med festivalen er, at give aktører i håndværkerbranchen et kæmpe skulderklap for deres store indsats i løbet af året – og hvilken bedre måde at hylde dem på end ved en kæmpestor fest.

Ambitionen med Håndværkerfestival er at skabe en tilbagevendende begivenhed, der både kan rumme den klassiske messe stemning med nogle af landets bedste udstillere, og samtidig skabe følelsen af at være på festival, hvor der er madboder og fadøl lige rundt om hjørnet. Vi vil vise, at faglighed og fest sagtens kan gå hånd i hånd. På Håndværkerfestival vil der derfor være rig mulighed for at møde kunder, samarbejdspartnere og andre branchefolk, med hvem man kan udveksle erfaringer og nye tendenser indenfor de forskellige fag, alt imens en kold øl eller drink nydes. 

For at sætte prikken over i’et har vi sørget for underholdning fra øverste hylde. I løbet af dagen og aftenen vil vi byde på festlige og faglige indslag, nogle af landets bedste stand-up komikere og live musik, der uden tvivl sparker gang i festen. 

 

Har du spørgsmål til festivalen er du mere end velkommen til at kontakte os på info@hvfestival.dk