Håndværkerfestival BILLET

Volkswagen

Volkswagen ErhvervsCenter Amager støtter selvfølgelig op omkring Håndværkerfestival. 

"Som den foretrukne varebilspartner i København er det helt naturligt at være tilstede et sted som her. På vores stand vil det være muligt at se vores brede modelprogram, der består af Caddy, Transporter og Crafter, samt deltage i konkurrencer."

 

Hos Volkswagen Erhvervsbiler finder du et udvalg af varevogne, som er solide og rummelige, uden at gå på kompromis med køreegenskaber og komfort. Volkswagen Erhvervsbilers varebiler er alsidige og funktionelle for, at du skal få den bedste køreoplevelse. Du finder alt fra helt store varevogne, med klassens største rummelighed, til mindre varebiler med lavt brændstofforbrug. Varevognens vigtigste egenskab er, at den er robust og kan transportere godset sikkert frem og tilbage. 

Som virksomhed er det altid vigtigt at udvise professionalisme. Derfor betyder din virksomheds valg af varevogn rigtig meget for jeres image. En ny, ren, pæn og praktisk varevogn, hvor du kan have plads til alle dine nødvendigheder er altafgørende. En gammel, slidt og upraktisk varevogn, hvor der ikke er plads til halvdelen af dine ting, er med til at give et uprofessionelt og uambitiøst image. 

Vores varevogne og kassebiler er gode til forskellige formål. Mangler du en varevogn, som kan klare alle udfordringer, er af høj kvalitet og har et lavt brændstofforbrug? Hos Volkswagen Erhvervsbiler finder du vores pick-up Amarok og tre typer varevogne: Transporter Kassevogn, Crafter og Caddy Van. Vælg det køretøj, som passer til lige netop dit behov. Er du på jagt efter en 100% elektrisk drevet varevogn, kan du stige ombord i vores el-varebiler, som omfatter vores e-Crafter og senere i 2019 også ABT e-Transporter og ABT e-Caddy.